maandag 5 mei 2014

Ecologische groene evenementen

Bij greenSand worden we heel blij van alle groene en ecologische evenementen die worden georganiseerd. Maar inmiddels zijn het zo veel evenementen dat het moeilijk wordt ze allemaal bij te houden. Hieronder een paar tips voor leuke evenementen in mei.



Van vrijdag 9 mei tot zondag 18 mei is de Floraliƫn in de Brabanthallen in Den Bosch. Met meer dan 40.000 vierkante meters aan tuinpracht en praal is dit het event voor tuinieren in 2014. Ook NL Greenlabel zal aanwezig zijn met een prachtige Levende Tuin ontworpen door Nico Wissing.



In de buurt van Maassluis op zaterdag 17 mei? De Voorjaarsfair is een gezellig jaarlijks event met leuke kraampjes en activiteiten. greenSand zal vertegenwoordigd worden door ons verkooppunt in Maassluis; Duurzaam Bloemist Hortus Flora.



Maar ook in Wassenaar is er op zondag 25 mei iets leuks te doen. Daar wordt de Lentebeurs Gaaf Groen gehouden op Renbaan Duinsigt. House of Green, promotor en verkooppunt van greenSand in Den Haag zal ervoor zorgen dat iedereen op de beurs weet wat olivijn is.

Veel plezier!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten